En cloud transformation er ikke et IT-projekt

Cloud Forretning Strategi

Cloud har været alle vegne de sidste mange år. Snakken er gået på, at cloud har været det eneste rigtige for en virksomhed, der ønsker at være fleksibel, kunne skalere op og ned, samt mindske omkostninger.

Fokus på cloud teknologi har aldrig været større og på mange måder er det med god grund. Cloud kommer med utrolig mange fordele for virksomheder, men det er bare vigtigt at være opmærksom på, at det ikke har lige mange fordele for alle.

Inden beslutninger om cloud træffes er det først og fremmest vigtigt at have styr på, at jeres forretning og IT er koblet solidt sammen, så der er enighed om, hvad forretningens behov egentlig er.

Dernæst handler det om at udarbejde en cloud-strategi og få klart defineret, hvad visionen for en potentiel cloud-rejse er:

Hvad ønsker I at opnå?

 

En gang i mellem er den rette løsning nemlig ikke nødvendigvis cloud, men blot at undersøge og udvikle jeres nuværende infrastruktur.

Det er blandt andet noget, vi hos Omnium Improvement har stor erfaring med, så står du overfor at vurdere om eller hvordan cloud er det rette for dig og din organisation, deler vi gerne ud af vores viden.

Mød os på Computerworlds Cloud Festival 2023 i TAP1 i København den 20.-21. september.
Læs mere her: cloud-festival.dk

Hvis du er nysgerrig på vores arbejde med cloud kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe her eller ræk ud til vores partner Kennet Korsgaard for flere gode råd til jeres cloud transformation.