IT-løbeklub for fagfolk

Ctrl-Alt-RUN

🏃‍♀️ Kalder alle IT-folk, der trænger til en løbemakker eller to 🏃
Ses vi fredag til en løbetur?

OI-folk til DHL løb

Netværk i bevægelse

Et par kolleger her i Omnium Improvement oplevede en mangel på løbeklubber målrettet IT-fagfolk med mulighed for at netværke og sparre om de udfordringer eller det potentiale man i øjeblikket står overfor på arbejdet. 

Derfor legede vi med tanken om at starte en lille morgenløbeklub op for IT-folk med efterfølgende kaffe, croissanter og en sludder.

Den tanke blev til virkelighed og i dag står vi med løbeklubben
Ctrl-Alt-RUN.

OBS! Løbeklubben holder Kristi Himmelfartsferie. Vi ses den 17.!

Praktisk info

Klubben løber hver fredag morgen fra Omnium Improvements kontor i Nordhavn. Vi har til huse i Woods Nordport på Århusgade 118.

Derfra er der planlagt en rute på cirka 5 kilometer, hvilket kan få os hele vejen til eksempelvis Fælledparken eller Kastellet og tilbage igen. Det tager cirka en halv time i roligt tempo så der er mulighed for at snakke med en løbemakker.

Efterfølgende serverer vi kaffe og croissanter, og derefter begynder arbejdsdagen! 

Ønsker du at deltage er det simpelthen bare at møde op lidt i 7 fredag morgen klar på en løbetur og en snak. For vores skyld i forhold til bestilling af kaffe og croissanter ville det dog være værdsat, hvis du gav besked til enten en af dem du kender fra OI eller via nedenstående tilmeldingsformular. Så kan vi også give besked i tilfælde af ændringer eller aflysning!

Vi håber på at se dig en fredag til en løbetur!

Der er mulighed for sikker opbevaring af diverse genstande og tasker, samt adgang til badefaciliteter.

Ses vi til næste løb?

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Tilmeld dig herunder