Digital Execution

Digital Execution handler om, hvordan du tager din digitale strategi og implementerer den på tværs af din forretning. Digitale transformationer påvirker alle dele af forretningen – både organisationen og mennesker, samt processer og platforme – og kræver derfor de rette kompetencer og værktøjer at navigere i.

Hos OI evner vi at supportere vores kunder på alle dele af deres digitale transformation: fra formuleringen og udviklingen af strategien til selve implementeringen, eksekveringen og den efterfølgende optimering.

Samarbejde er vejen til succesfulde løsninger

Vi mener, at bæredygtige løsninger skabes i tæt samarbejde med vores kunder: Sammen navigerer vi i komplekse beslutningsprocesser, fastsætter og når udvalgte mål, samt supporterer på intern og ekstern kommunikation.

Hos Omnium Improvement er vi ikke bange for at stille spørgsmål og udfordre os selv, vores kunder og leverandører. Vi udfordrer, fordi vi oprigtigt ønsker, at vores kunder ender med den bedste mulige løsning.

Læs mere om vores tilgang

Typiske projekter kan indebære

Vi hjælper vores kunder med at få eksekveret deres strategi og formår at omsætte den til reelle handlinger, som gør en forskel.

Vi sørger for, at forretningsprocesser bliver optimeret og digitale. Vi kender begrænsningerne og mulighederne, hvilket gør, at vi kan udfordre din forretning og sikre den optimale løsning for jer.

Vi sikrer holdbare løsninger, som understøtter end-to-end forretningsprocesser og som skaber reel forretningsværdi for de virksomheder, vi rådgiver.

Vi har hos Omnium Improvement stor erfaring med at opbygge Enterprise Architecture og sikre forankringen i hele organisationen, samt at alle forstår vigtigheden af EA og sikre tilpasningen til forretningsstrategien.

OI-teamet står klar til at hjælpe vores kunder med at realisere deres digitale transformation fra start til slut. Vi dykker ned i udfordringerne og med vores mangeårige erfaring i at lede store og komplekse projekter og programmer, finder vi vejen til den helt rette løsning.

OI-konsulenterne sikrer, at implementeringen af selv de mest komplekse tekniske problemstillinger sker på en styret og optimal måde. Dette skyldes vores erfaring, og at vi favner hardcore it-færdigheder, projektledelse og gode sociale egenskaber, der sikrer effektiv eksekvering og styring af dine komplekse problemer.

Når dit projekt er ved at køre af sporet eller allerede er kørt af, er vi de rette til at sikre, at det kommer tilbage på sporet igen.

Vi har en proven track record, hvor vi med stor succes har hjulpet flere virksomheder med at ændre deres arkitekturfunktion og sikret den rette alignment mellem forretning og it, og derigennem sikret fremdrift.

Vores kunder

Her er nogle af de kunder, vi har hjulpet med at eksekvere på store og komplekse digitale projekter.

Vil du høre mere?

Er du nysgerrig på vores arbejde med digitale strategier og eksekvering. og hvordan vi levere på store og komplekse projekter, så kontakt os endelig!

Jack Ekman

Jack Ekman

Partner

Digital Strategy & Advisory

Udforsk

Digital Execution

Få hjælp til at udføre jeres digitale ambitioner i samarbejde med vores erfarne tekniske projekt- og programledere og dygtige arkitekter.

Security & Compliance

Udforsk