Vi hjælper digitale projekter med at komme i mål

Vi er en scale-up virksomhed bestående af kollegaer med stor erfaring og kompetence indenfor IT i kombination med en solid forståelse for forretningsprocesser og evne til at drive komplekse projekter.

Vores specialiserede og agile teams af konsulenter evner at nedbryde siloer og arbejde på tværs af kulturer, forretninger og systemer i en og samme organisation.

Vi trives med kompleksitet, og vi er komfortable i at arbejde i krydsfeltet mellem IT og forretning; to dele der i dag er gensidigt afhængige for at skabe størst mulig værdi for organisationer og deres kunder.

OI DNA'et

Omnium Improvement blev grundlagt, fordi vi havde behov for at arbejde på en anderledes måde end de klassiske konsulenthuse.

Internt værdsætter vi vores respektfulde og samtidig ambitiøse arbejdsmiljø, hvor vi støtter og udfordrer hinanden til at blive både skarpere og bedre, men samtidig vægter vi også at have det sjovt.

Vi bestræber os på at forstå vores kunders udfordringer bedre end nogen anden, og det kræver et solidt og velfungerende team. Når vi dækker hinandens ryg og kan trække på hinandens kompetencer, skaber det værdi både for os og for vores kunder.

Vi er nok et lille hus, men vores evner og ambitioner er kolossale. Vores mål er at hjælpe organisationer med at forme og træde ind i deres digitale fremtid på den bedst mulige måde.

Vores værdier

Er modige​

Vi gør en forskel og er stålsatte på at overgå forventninger – at være modige og overraske.
Vi er ikke bange for at stille spørgsmål og udfordre, fordi vi oprigtigt ønsker at vores kunder ender med den bedste løsning. Selv når det ikke lige var det, de havde regnet med.

Leverer bæredygtige løsninger

Vores kunders succes er tæt forbundet med vores egen succes.
Vi trives med at levere løsninger, der påvirker og forandrer forretningen, teknikken og organisationen. Vigtigst af alt ønsker vi at sikre, at vores kunder får bæredygtige løsninger, der skaber langsigtet værdi.

Trives i kompleksitet​

Kompleksitet er en uundgåelig del af digitale transformationer, og det er her vi arbejder bedst.
Vi trives i kompleksitet, hvor vi kan bruge vores evner og kombinerede forståelse for både IT og forretning til at skabe stor værdi for vores kunder.

Vores motto er ’jo mere komplekst, jo bedre’,
da det er der, at den ultimative værdi skabes.

OI-teamet

Digitale projekter og løsninger er aldrig bedre end det team, der udfører dem og derfor tager vi os godt af vores fantastiske kollegaer.

Alle vores konsulenter er uddannet med en dyb teknisk forståelse i kombination med bred erfaring indenfor forskellige forretningsområder.

Klik på en profil og læs mere om både kompetencer og mennesket bag.

Vil du lære os bedre at kende?

Så vil vi rigtig gerne invitere dig forbi til en kop kaffe og en uformel snak.
Ræk endelig ud til en af vores partnere.

Kennet Bo Korsgaard

Kennet Bo Korsgaard

Partner