Interesseret i at blive en del af OI?

Hos Omnium Improvement arbejder vi med talentfulde folk, der kan balancere stærke tekniske evner med en god forståelse for forretning. Vi trives med komplekse og udfordrende projekter, der kræver, at vi konstant anvender og udvikler vores kompetencer.

Vi tror på at skabe de rette betingelser for trivsel kommer gennem støtte og opmærksomhed. At tro på vores team betyder også, at alle involveres i de overordnede strategiske initiativer, der hjælper hele Omnium Improvement med at vokse som én enhed.

OI ledelsesprincipper

Integritet og autenticitet er to vigtige aspekter af kulturen hos OI. Vi skal kunne være den samme på både arbejdspladsen og i hjemmet, og det er lederen, der står på mål for, om den kultur eksisterer. Min vigtigste rolle som leder er at skabe de optimale betingelser for, at holdet kan præstere, men samtidig have en stærk tillid til, at jeg har et hold, der selv har et stort drive og lyst til at udvikle sig.
Niels Laulund - CEO

Hvad kan vi tilbyde?

Først og fremmest kan vi tilbyde udvikling. Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere – de skaber værdien både hos os og hos vores kunder. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde mulighed for at udvikle sig, at lære og blive endnu bedre til det job, vi udfører. Eksempelvis har flere af os taget kursus i SAFe, Prince2, Cloud DevOps, og meget andet.

En årlig certificering

IT-industrien er i konstant udvikling og derfor forventer vi også, at vores team er det.

Det indebærer blandt andet, at vi sørger for at læring og udvikling bliver faciliteret professionelt og udenfor kontorets fire vægge.

Vidensdeling

På kontoret er fredag den bedste dag på ugen. Hver fredag samles OI-holdet til morgenmad og vidensdeling, hvilket enten kan indebære eksternt besøg fra eksperter eller fortællinger og erfaringer fra egne kunder.

Derudover har vi også en kultur, hvor det altid er muligt at sparre med sine kollegaer om de projekter, man er en del af.

Mentorforløb

I OI opererer vi med en simpel model til individuel support og vækst kaldet Mentor-modellen. Hver medarbejder i OI er mentee og har tildelt sin personlige mentor fundet blandt sine kollegaer.

Mentor/mentee-forholdet er fokuseret på både mentees karrierevækst og personlig vækst, der tjener en langsigtet karriere, mens den understøtter den overordnede OI-strategi og forretningsmodel.

Årlig OI-tur

Hvert forår tager alle kollegaer afsted på den årlige OI-tur med formålet at udvikle vores virksomhed og lære hinanden endnu bedre at kende.

Tidligere er OI-turen blandt andet gået til World Expo i Dubai, og til Portugal med både surfing, vandreture og mountainbiking på programmet.

Varierede projekter og arbejdsopgaver

Som en mindre arbejdsplads er der stor variation af arbejdsopgaver, der varetages, samt projekter, der arbejdes på.

En del af arbejdet består blandt andet i relationsopbygning med både nuværende og fremtidige kunder, og du har derfor mulighed for selv at præge, hvilke kunder og projekter du arbejder med.

OI kulturen

Baseret på vores oplevelse fra ansættelser i tidligere konsulenthuse oplevede vi et behov for at arbejde på en anden måde, hvilket har bragt os til den kultur, vi har i dag: hvor work/life balance ikke bare er et buzzword men et dagligt mål, og hvor trivslen bliver målt blandt andet ved at høre, hvad baglandet synes om os som arbejdsplads

 

Mød nogle af vores kollegaer

OI after hours

Som konsulenter arbejder vi meget ude hos vores kunder og derfor er det ikke hver dag, at vi ser vores kollegaer eller er på kontoret. Derudover ved vi også, at det bedste samarbejde er forankret i en god relation, og hos OI tror vi på, at den opbygges udenfor kontorets åbningstid. 

OI er derfor en særdeles social arbejdsplads, der udover en klassisk fyraftensøl om fredagen, også bruger tid med hinanden på padelbanen, ude at spille diskgolf, eller blot med gode middage. 

Hvem er du?

Omnium Improvement holdet består af et team, der evner at balancere stærke tekniske evner med en god forståelse for forretning. Vi har udarbejdet OI-modellen som viser, hvilke tre ben vi står på: forretningsforståelse, IT-kundskaber og strategi. Med en kerne af erfaring indenfor ledelse og kommunikation.

De kompetencer kigger vi derfor også efter i fremtidige kollegaer. Du kan komme fra mange forskellige baggrunde, da teknisk kunnen og viden om forretning kan forstås og kombineres forskelligt, men vores tilgang til vores kunders udfordringer er altid med fokus på at sikre værdiskabende resultater.

Derudover ser vi gerne at dine kompetencer bygger på gode sociale egenskaber, der skaber et grundlag for din og vores kunder succes. Al vores arbejde foregår i samarbejde med mennesker og det er derfor vigtig, at dine sociale egenskaber, positivitet og gå på mod er i top.

Men vigtigst af alt er, at du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dig.

"Det, der virkelig gør en forskel i Omnium Improvement, er, at vi virkelig tager os af vores kunder i det arbejde, vi udfører. At hjælpe vores kunder med at opfylde nutidens digitale ambitioner kræver solide tekniske kompetencer, men kræver meget mere end det. Kommunikation, manøvrering i komplekse interessentlandskaber, sikring af at en digital transformation giver mening hele vejen fra bestyrelseslokalet til bitniveau - det er det, vi gør i Omnium Improvement."

Er du interesseret i at komme med på holdet?

Så send din ansøgning eller forespørgsel til vores CEO. Vi glæder os til at høre fra dig!

Niels Laulund

Niels Laulund

CEO