Vores serviceområder

Vores team af konsulenter har dyb erfaring og kompetencer indenfor en bred vifte af digitale og forretningsfokuserede områder. Dette indebærer blandt andet udarbejdelse og eksekvering af digitale strategier, IT-understøttet forretningstransformationer og -udvikling, governance og compliance, forandringsledelse, samt rådgivning i alverdens afskygninger af det digitale.

Herunder kan du læse om vores tre serviceområder.

OI tilgangen

Vores tilgang til vores kunders udfordringer har fokus på at sikre værdiskabende resultater. Den baseres lige dele på vores dybe forretningsforståelse, brede tekniske viden, og store erfaring med projektledelse.

Vi forstår ledelsens strategi, og samtidig både ser og kender vi de tekniske muligheder nede på bit-niveau. Vi har overblikket og syn på detaljen, så vi kan tage hånd om udfordringerne, og både designe og eksekvere de nødvendige bæredygtige løsninger.

Teknologi er i konstant forandring og dermed er de opgaver vi møder aldrig ens. Derfor udvikler vi hele tiden måden vi arbejder på, forbedrer og lærer, så vi I samarbejde med vores kunder kan levere bæredygtige løsninger. Samarbejdet med vores kunder i form af blandt andet fastlagte succeskriterier, løbende evalueringer og delleverancer er for os det, der sikrer mest værdiskabelse.

Helpful advisory on IT migration

”At DSV we have acquired a complex fintech software solution and face the challenge of migrating it into our IT landscape. Omnium Improvement and Lund&Bendsen have analysed the software and our requirements, and have recommended several operational migration strategies for us to choose from. The outcomes have been very useful and we have been happy with the collaboration.”
Konstantin Solvang
Senior Business Relationship Manager at DSV

Omnium Improvement som samarbejdspartner

Vi bestræber os på at forstå vores kunders udfordringer bedre end nogen anden, og det kræver et solidt og velfungerende team.

Vi er en scale-up virksomhed bestående af kollegaer med stor erfaring og nysgerrighed indenfor IT i kombination med en solid forståelse for forretningsprocesser og organisationsstrukturer. Vores specialiserede og agile teams af konsulenter evner at nedbryde siloer og arbejde på tværs af kulturer, forretninger og systemer i en og samme organisation.

Vigtigst af alt forsøger vi at skabe værdi, der er uden sammenligning, når det kommer til digitale transformationer ved at sætte nye standarder for moderne IT-management konsulenter.

Læs mere om OI her

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig?

Så ræk endelig ud til én af vores partnere.
Vi byder på den første kop kaffe og lytter gerne både til jeres udfordringer og ambitioner!

Jack Ekman

Jack Ekman

Partner