Pressemeddelelse: Omnium Improvement henter erfaren CEO til at støtte vækstambitioner

Forretning
Niels Laulund

Med 6 år på bagen, to Børsen Gazeller på CV’et og fortsat god udvikling i kundecases har Omnium Improvement besluttet, at det er tid til at tilknytte en professionel CEO til at holde rorpinden for OIs fortsatte retning og ambitioner.

”Vi har været heldige at kunne tiltrække Niels Laulund, som er en erfaren og dygtig profil, og den helt rette til at stå i spidsen for OIs fortsatte vækst,” udtaler Anders Fausbøll, der er partner i OI og en af de to oprindelige stiftere af virksomheden. Niels Laulund kommer med en ledelsesbaggrund fra både startup- og scaleup-virksomheder samt fra etablerede SMV’er. ”OI og Niels har stærke, fælles værdier. Kombineret med hans ledelseserfaring, evne til at fokusere og hans inddragende tilgang til ledelse gør det, at han passer rigtig godt til kulturen i OI,” afslutter Anders.

“Samfundet og erhvervslivet står midt i en bølge af digital transformation, og der er OI en erfaren og kompetent rådgiver. Det er virkelig interessant at træde ind som en del af et hold, der gør en forskel for vores kunder på et særdeles strategisk område. Samtidig inspireres jeg også af dygtige mennesker, der både brænder for deres fag og for at skabe værdi for kunderne,” forklarer Niels Laulund.

Når Niels introducerer sig selv, er det typisk med reference til to uddannelser: dels den formelle som cand.merc. fra Handelshøjskolen i København (CBS), og dels den olympiske ”uddannelse”, der kulminerede med OL-guld i Atlanta i 1996 sammen med de tre andre fra Guldfireren. ”Når jeg ser på min opgave som CEO for holdet her, tænker jeg meget tilbage på vores tidligere træner. Han var meget bevidst om at skabe de optimale betingelser for, at vi som topatleter kunne præstere, men havde samtidig en stærk tillid til, at han havde et hold, der selv havde et stort drive og lyst til at udvikle sig,” forklarer Niels Laulund.

”I OI arbejder vi i krydsfeltet mellem IT og forretning, og hjælper vores kunder med deres digitale ambitioner. Det kræver både en solid teknisk viden og en høj grad af forretningsmæssig forståelse kombineret med evnen til at drive tingene fremad og i mål. Den kompleksitet og de krav, det stiller til os som IT Management-konsulenter, er billedet af en særlig elite, som jeg har den dybeste respekt for”.

Omnium Improvement har vækstambitioner og forventer at fordoble medarbejderstaben indenfor de næste 2 år.

 

Kontaktoplysninger
Niels Laulund, CEO, [email protected], +45 22 21 16 65
Anders Fausbøll, Partner, [email protected], +45 51 15 08 97
Karoline Egelund, PR- og Kommunikation, [email protected], +45 20 73 91 27